Rørfornyingsprosjektet som har pågått siden oktober er nå ferdigstilt. Styret ønsker på vegne av OBOS Prosjekt å samle inn tilbakemeldinger fra alle andeler. I forbindelse med oppfølging av prosjektet i reklamasjonstiden ønsker styret informasjon dersom det er oppdaget feil eller mangler som har hendt i forbindelse med entreprenørens arbeid. Styret ber om tilbakemelding på skjemaet som det er lenket til lenger nede på siden.

Skjema vil bli overlevert til entreprenør, som vil få en frist til gjennomgang av skjema og utbedring av eventuelle feil. I forbindelse med eventuelle utbedringer vil entreprenør kontakte hver enkelt beboer og avtale et tidspunkt for befaring og utbedring.

Befaringer vil kun utføres på dagtid. Det vil ikke bli utført befaringer av leiligheter som ikke har rapportert om reelle feil eller mangler. Det vil ikke bli utført befaringer av leiligheter der det er kommet til enighet med entreprenør.

Vi gjør oppmerksom på at forhold som er behandlet særskilt i samarbeid med entreprenør frem til nå, dvs. forhold som er utbedret eller løst ved annen kompensasjon, ikke skal gjentas på dette skjemaet.

Vi ber om at skjema fylles ut senest innen fredag 04.09.2020.

Det er raskt å registere at man IKKE har oppdaget noe. De som har noe å melde må absolutt gi beskjed nå. De som ikke har fylt ut skjema innen tirsdag 1. september vil få skriftlig påminnelse i postkassen onsdag. Vi oppfordrer til å bruke den elektroniske løsningen.

Klikk her for å fortsette til elektronisk utfylling av skjema (for både mobil og datamaskin)