Beboertjenester

Skilt til postkasser og dørklokke

Borettslaget oppgraderte postkasseanlegget for noen få år siden, og for å holde anlegget ensartet og pent så vil borettslaget sørge for å bestille postkasseskilt uten ekstra kostnad for den enkelte beboer. Dersom endringen av skilt er av svært kort varighet, så si fra om dette, så vil vi lage et i papir i stedet for plast. Det kan ta noe tid å få levert postkasseskilt, i slike tilfeller vil vi gi beboere et midlertidig skilt på tykt papir i påvente av levering av det ordentlige skiltet.

Dørklokkeanlegget skal ikke ha klistremerker på utsiden. Det er veldig enkelt å få oppdatert dørklokken sin, det er bare å fylle inn skjemaet, så vil det oppdateres av styret.

Klikk her for å bestille skilt til postkasse og dørklokke

Registering av epost og mobiltelefon

Badebakken borettslag har elektroniske meldingstjenester, som vi ønsker at andelseierne i størst mulig grad benytter seg av, slik at vi enkelt og raskt kan informere beboere om hendelser.

Klikk her for å registrere epost og mobiltelefon hos USBL

Skjema for garasjeplasser

Her kan man:

  • Sette seg på liste for de som ønsker å kjøpe biloppstillingsplass i garasjen
  • Sette seg på liste for de som ønsker å leie biloppstillingsplass i garasjen
  • Registrere at man ønsker å selge sin biloppstillingsplass i garasjen, og motta liste over interesserte.
  • Registrere at man ønsker å leie ut sin biloppstillingsplass i garasjen, og motta liste over interesserte.
  • Sette seg på venteliste for de som ønsker å leie motorsykkelplass av borettslaget.
  • Registrere utleie av sin biloppstillingsplass
  • Registrere at man ønsker å fjerne seg fra en eller flere av listene

Bortsett fra leie av motorsykkelplass så er det ikke noen venteliste som vedlikeholdes av styret. Den enkelte beboer står fritt til å kjøpe og leie ut til andre, innenfor det vedtektene setter ramme for. Det innebærer at man må selge til andelseiere i borettslaget som ikke allerede eier oppstillingsplass for bil, men at man kan leie ut fritt, så lenge det er til enkeltpersoner. Det er dog ønskelig at utleie også skjer til beboere i borettslaget.

Gå til skjemaet for garasjeplasser

Nøkler og garasjeportåpnerVipps Badebakken

Fysiske nøkler: Ta kontakt med ansvarlig for nøkler og garasjeportåpnere, Hege S. Moen, se kontaktinformasjon her: Kontakt oss
Betaling skjer helst via VIPPS. Konto 99480 for nøkler til oppgangene og 99481 for garasjeportåpnere. Man kan evt. søke opp «Badebakken» under betalingssiden

Mobilnøkler: Etter at USBL har lagt deg inn som andelseier i portalen etter overtakelse, kan man kontakte styret på epost for å få en invitasjon til å bruke Unloc, en elektronisk døråpnertjeneste via USBL.

Bestilling av fellesrom

Booking av fellesrom gjøres på Bonabo (tidligere USBL Min side).

Du kan se om det er ledig en spesifikk dato i Google Kalenderen lenger ned på siden. Betaling gjøres helst via VIPPS til 99479. Du kan evt. søke opp «Badebakken» så vil du finne en konto som heter Fellesrom. Alternativt kan man også betale via faktura.

Utleie av leilighet

Dette administreres av USBL, det er bare å fylle ut et skjema.

Andre henvendelser

Borettslagets styre kan kontaktes på styret@badebakken.no. Se ellers kontaktinformasjon.