Oppdatering av sak (20.08.2021)

Styret er i gang med å få en gjennomgang av brannsikkerhetstiltak i alle leiligheter. Arbeidet vil bli utført i begynnelsen av september av Gowens AS.
I alle leiligheter vil røykvarsler(e) bli byttet ut med nye. Samtidig vil brannslanger bli kontrollert. I Maridalsveien 236 hvor det er montert brannvarslingsanlegg vil det ikke bli montert røykvarslere, og det vil kun bli utført kontroll av brannslange.

Dere vil snarlig motta et varsel i postkassen med tidspunkt for besøk. Det er viktig at dere gir Gowens tilgang til deres leilighet. Dersom tidspunktet ikke passer MÅ dere ta kontakt med firmaet og avtale et nytt tidspunkt. Det påløper kostnader dersom dere ikke gir svar og ikke gir tilgang til leiligheten til avtalt tidspunkt.

Har du har spørsmål må du bare ta kontakt med firmaet eller styret.

9. april 2021
Styret vil i løpet av 2021 gjennomføre en kontroll av røykvarslere og brannslanger. Alle røykvarslere vil byttes ut med nye. Så snart vi har fått et tidsrom for utskiftingen vil alle beboere bli orientert og få et tidspunkt for gjennomføringen. Visste du at du i vårt Dokumentarkiv kan finne informasjon om bl.a. din nåværende røykvarsler og porttelefon?