gardeningTid: Lørdag 7. mai, kl: 11-15

Badebakken borettslag ønsker små og store velkommen til vårdugnad lørdag 7. mai fra klokken 11. Kom for to eller tre eller fire timer etter som du har anledning. Vi regner med å avslutte klokken 15. Vi skal stelle i stand bakgården til 17. mai, og blant annet plante, legge ut bark og jord, fjerne ubrukte sykler, og rydde litt inne og ute. Det vil settes opp plakater på torget med oppgaver til alle.

Det blir enkel servering med litt kjeks, saft og kaffe.Til slutt bestiller vi pizza for alle som har bidratt!

Alle private gjenstander på fellesarealer må være fjernet før dugnaden. Dette gjelder for eksempel gjenstander plassert utenfor egen bod i kjeller, eller under trapp. På dugnaden vil vi rydde opp og kaste det som ligger i fellesarealene. Støtt ryddeaksjonen og ta ansvar før dugnaden 🙂

Vi minner om at sykler og sparkesykler alltid skal være merket med navn eller leilighetsnummer i sykkelbodene.

ikke i container ragn sellsDet er bestilt containere fra Ragn-Sells i forbindelse med dugnaden. Container og beholder for EE-avfall settes ut tirsdag 3. mai. Containeren tømmes fredag 6. mai for å være tom før dugnaden. Vi ønsker at beboerne kun benytter container for eget private avfall inntil torsdag kveld.

Container: Til privat rask og dugnadsrusk. NB! Dere må ikke kaste spesialavfall i container, som f.eks. bildekk, malingrester, gipsplater m.m. Det medfører betydelige bøter. Slikt leveres til miljøstasjonen oppe på Shell eller kjøres til gjenbruksstasjon.
EE-avfall: Kun til elektrisk og elektronisk avfall. Lyspærer og lysstoffrør skal ikke i EE-beholder, disse kan leveres på Meny.

Vi har over flere år fått store ekstrakostnader for at containeren er for full, eller at det kastes andre ting i EE-beholder. Vennligst hjelp oss med å sørge for at det ikke legges ting i containeren slik at det stikker opp over kanten. Dersom du forsøker å legge ting på en «smart» måte i containeren blir det plass til mer 🙂

Vi anbefaler at beboerne i størst mulig grad bruker finn.no, facebook.com eller lignende og selger eller gir bort gjenstander som ikke er ødelagt.