Neste uke får vi levert container til borettslaget. Her kan dere kaste litt større ting som er søppel.

Vi ønsker at brukbare gjenstander gis bort på Finn.no (eller på annen måte) slik at andre kan gjøre nytte av det dere ikke har behov for. Vi har i flere år sett at vi i borettslaget kaster «fine nok» møbler m.m. som kanskje andre kunne ha brukt for. Dersom du gir bort på f.eks. Finn.no kommer noen og henter det hos deg helt gratis!

Vi har bestilt container for blandet avfall. Det betyr ikke at du kan kaste hva du vil. Farlige stoffer (f.eks. lyspærer og batterier) m.m. er ikke lov å kaste i containeren. Dersom du gjør dette får borettslaget en kraftig bot – noe vi har opplevd tidligere.

Det er ikke tillatt å kaste avfall i fargetette avfallssekker. Dersom avfallssekker benyttes må disse være gjennomsiktige.

Blandet avfall

blandet.png

EL-avfallsdunk

el-avfall.png

Lyspærer og batterier er IKKE elektriske produkter og skal IKKE kastes i EL-avfallsdunk.

Containeren er full dersom det ligger gjenstander til kanten av containeren. Blir det mer søppel henter IKKE Ragn-Sells containeren. Borettslaget blir belastet og styremedlemmer må ta ut avfall fra containeren før vi kan få den hentet på nytt. Deretter må styret legge ekstra avfall tilbake i ny tom container. Også dette har styret opplevd noen ganger. Kan du hjelpe oss, og dine naboer, slik at vi ikke må rydde i containeren neste uke? Dersom barn hjelper til trenger de også å få beskjed om hva de kan kaste og når containeren er full.

Her er planen for tilgang til container:

Tirsdag 18. mai:
Utsett av en beholder for EL-avfall og en 10m³ åpen container «BLANDET AVFALL».

Onsdag 19. mai:

Tømming av 10m³ åpen container, og at en tom container settes ut «BLANDET AVFALL».
 
Fredag 21. mai:

Henting av 10m³ åpen container «BLANDET AVFALL»
Henting av beholder for EL-avfall

Containeren og beholder for EE-avfall settes ved inngangspartiet til Maridalsveien 238, minst 5 meter fra husvegg, på belegningsstein. Containeren vil stå så nærme en side i inngangspartiet som mulig slik at det plass til å gå forbi på den andre siden.

Er det fullt på tirsdag kveld eller onsdag morgen må du vente til ny container er satt ut. Er det fullt på torsdag eller fredag må du vente til neste gang eller selv kjøre det bort. Høres det greit ut?

Container plasseres ved rød ring, se figur under.

kart.jpg