Oppdatering av sak (10.07.2021)

Gjerdet er nå ferdigstilt og det er lagt ut gress. I forbindelse med utearealer hos naboen har det blitt plantet noen trær svært nærme vår tomtegrense. Disse trærne kan bli 15 meter høye og potensielt gi skygge for vårt uteområde. Styret er i dialog med utbygger og landsskapsarkitekt for å se på løsninger.

Oppdatering av sak (31.05.2021):

Etter en lengre tid med forsinkelse fra Kruse Smith AS har de nå startet med å sette opp gjerde samt legge gress på vår tomt inkludert sikre vanning av plenen gjennom sommeren.

Grunnet en litt rar tomtegrense med en «vinkel», se bilde under, har styret i Badebakken Borettslag og styret i sameiet «Dnamo» blitt enige om å etablere gjerdet med litt rettere linjer.

Gjerdet settes opp slik at tomtearealet på begge sider ikke påvirkes av den nye linjen for gjerdet. Det betyr at den noen steder går litt lenger inn på vår side og noen steder litt mer inn på Dnamo sin side av tomtegrensen.

14. mai 2021

Entreprenøren Kruse Smith AS vil snart begynne å lage uteareal på nabotomten. I den forbindelse vil de også utbedre vår tomt som grenser mot dette arealet. I en periode fremover, noen uker, vil det være noe til- og frakjøring hvor de benytter vår tomt. Det vil være noe i forbindelse med støping, fyllmasse m.m. Det vil sperres av fra gang til gang, og gjerdet skal settes tilbake daglig for hver gang området benyttes.

Vi beklager de ulemper dette medfører for dere som bor i nærheten.