landskapet 01Årets generalforsamling finner sted onsdag 1. juni klokken 18:00, i fellesrommet i Maridalsveien 242. Vi åpner for registrering fra 17:45.

Husk å fylle ut registreringsblankett (side 3, eller last ned her og skriv ut) på forhånd. Dersom du ikke kan stille bør du sørge for å gi en fullmakt til en annen andelseier du kjenner, eller til styret, med instruks om hva de skal stemme.

Vi har også lister for påmelding og sjekk av opplysninger til elektroniske for e-post og tekstmeldinger, dere vil bli sendt til dette etter å ha blitt registrert.

Vi anbefaler alle å lese gjennom innkallingen snarest mulig, og dersom du har spørsmål eller kritikk bør du kontakte styreleder for dialog på forhånd, slik at generalforsamlingen blir så effektiv som mulig.

Tidspunktet for innmelding av saker til generalforsamling er forbi forlengst. Dersom du har en sak som må legges frem for generalforsamling,  må du enten vente til våren 2017 eller det må avholdes ekstraordinær generalforsamling, noe som krever at enten styret kaller inn eller at man samler inn nok underskrifter.