På grunn av situasjonen vi er i blir det ikke felles dugnad i høst heller. Vaktmester Andersen er leid inn til å holde uteområdene i orden.

Mandag 5. oktober vil det i den anledning bli satt ut en hageavfallscontainer utenfor M238, den er kun ment for vaktmester, ikke for beboere.

Beboere får sjansen til å bli kvitt sitt rusk og rask også. Tirsdag 6. oktober vil hageavfallscontaineren hentes av Ragn-Sells, og det vil bli satt ut en container for blandet avfall. Denne tømmes, og ny settes ut onsdag og den hentes fredag. Det vil også settes ut en EE-container for elektronisk og elektrisk avfall. Containerne skal ikke fylles over kanten.

Vi ber om at hver blokk rydder på sitt eget fellesområde, både inne og ute.

ikke i container ragn sells

NB! Dere må ikke kaste spesialavfall i container for blandet avfall. Eksempel på dette er bildekk og malingrester. Det medfører betydelige bøter. Slikt leveres til miljøstasjonen oppe på Shell eller kjøres til gjenbruksstasjon.

Vi anbefaler at beboerne i størst mulig grad bruker finn.no eller lignende og selger eller gir bort gjenstander som ikke er ødelagt. Man kan også gi bort ting på borettslagets facebookgruppe.