Det tredje tiåret

2008-2017

Økonomien

Vedlikehold, nærmiljøet og hendelser

På 2010-tallet så ble det innført stadig nye digitale løsninger for beboerne og styret selv. Tekstmeldingssystem kom på plass så alle beboere raskt kan kontaktes ved hendelser. Det ble opprettet en e-postliste. Hjemmesidene ble modernisert.

I 2012 ble alle overflater malt på nytt i et stort maleprosjekt. På generalforsamlingen dette året ble det innført nytt reglement for loftsutbygging som gav en permanent anledning for de som bor i øverste etasje å bygge ut loftet over sin leilighet. Fargene ble mer hvite og lyse, men signaturfargene på hjørnene og i inngangspartiene på byggene ble beholdt. Det var litt delte meninger om fargevalgene, men i det minste gjør det at det er lettere å skille husene fra hverandre.

I 2016 ble de gamle søppelhusene revet og nedgravet anlegg ble etablert, utenfor Maridalsveien 240 der det ene søppelhuset hadde stått før. Dette førte til en merkbar forbedring av bomiljøet. Mye lukt og rot forsvant, selv om det fortsatt er en

2019 var et merkeår. Det siste avdraget på det siste lånet i Husbanken ble nedbetalt denne våren. Dessverre viste det seg at levetiden for stigeledningene i borettslaget ikke var mer enn 30 år, så nytt lån måtte tas opp.