Det er nå snart tid for årets generalforsamling 2021. Grunnet tiltakene i forbindelse med Covid-19 pandemien ser styret seg nødt til å avholde et digitalt årsmøte. Møtet vil bli gjennomført tilsvarende årsmøtet i 2020. Informasjon om fjoråret kan dere finne her: Generalforsamling 2020.

Generalforsamlingen vil avholdes digitalt ved at andelseierne kan logge inn på “Min Side” på usbl.no og stemme. Tidspunkt og tider vil komme senere. Om kort tid vil dere få mer informasjon tilsendt. Grunnet begrensninger ved den digitale løsningen anbefaler styret at beboere kun melder inn saker som det er svært viktig at får en hurtig behandling. Dersom saken du/dere ønsker å fremme kan vente noen måneder har styret planer om å gjennomføre et fysisk møte høsten 2021. Gitt tilbakemeldingene om vaksinering og planer for gjennomåpning fra myndighetene ser styret det som meget sannsynlig at det vil bli mulig å gjennomføre et slikt fysisk møte i 2021.

Dersom du har spørsmål til årsmøtet eller er usikker på om din sak kan vente noen måneder må du bare ta kontakt med styret for å få råd og hjelp.