Vi får levert container til borettslaget tirsdag 23. november til fredag 26. november. Container blir satt utenfor M238.

Tirsdag 23. november:
Utsett av en beholder for EL-avfall og en 10m³ åpen container «BLANDET AVFALL».
Onsdag 24. november:
Container tømmes og ny settes ut «BLANDET AVFALL».
Fredag 26. november:
Henting av container og EL-avfall

Vi ønsker at brukbare gjenstander gis bort på Finn.no (eller på annen måte) slik at andre kan gjøre nytte av det dere ikke har behov for. Vi har i flere år sett at vi i borettslaget kaster «fine nok» møbler m.m. som kanskje andre kunne ha brukt for. Dersom du gir bort på f.eks. Finn.no kommer noen og henter det hos deg helt gratis!

Vi har bestilt container for blandet avfall. Det betyr ikke at du kan kaste hva du vil. Farlige stoffer (f.eks. lyspærer og batterier) m.m. er ikke lov å kaste i containeren. Dersom du gjør dette får borettslaget en kraftig bot – noe vi har opplevd tidligere.

Det er ikke tillatt å kaste avfall i fargetette avfallssekker. Dersom avfallssekker benyttes må disse være gjennomsiktige.

Blandet avfall

EL-avfallsdunk

Lyspærer og batterier er IKKE elektriske produkter og skal IKKE kastes i EL-avfallsdunk.

Containeren er full dersom det ligger gjenstander til kanten av containeren. Blir det mer søppel henter IKKE Ragn-Sells containeren. Borettslaget blir belastet og styremedlemmer må ta ut avfall fra containeren før vi kan få den hentet på nytt. Deretter må styret legge ekstra avfall tilbake i ny tom container. Også dette har styret opplevd noen ganger. Kan du hjelpe oss, og dine naboer, slik at vi ikke må rydde i containeren neste uke? Dersom barn hjelper til trenger de også å få beskjed om hva de kan kaste og når containeren er full.